ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

ΗΧΟΣ

Για την εύκολη περιήγηση στον ιστότοπο του adamiotes.gr σας παραθέτουμε τις παρακάτω οδηγίες και συμβουλές.

Α. Για να έχετε πλήρη δικαιώματα στο site (σχόλια στο "Σόμπορο", δυνατότητα σχολιασμού στο "Βιβλίο επισκεπτών" κλπ) πρέπει να γίνετε "μέλος".

 

Η διαδικασία είναι απλούστατη και εντελώς δωρεάν!

 

Πηγαίνετε στην επιλογή "ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ" (κάτω δεξιά στην σελίδα). Στο πλαίσιο που ανοίγει συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται.

 

Αμέσως έρχεται στη διεύθυνση email που δηλώσατε ένα μήνυμα. Κλικάρετε το link που περιέχει το μήνυμα και η διαδικασία εγγραφής έχει ολοκληρωθεί!

 

Στο πλαίσιο "ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ" δίνετε τα στοιχεία σας (Όνομα χρήστη και Κωδικός), βάζετε "τικ" στο κουτάκι "Να με θυμάσαι" και είστε πλέον μέσα στο site ως "μέλος".

 

Το όνομά σας πλέον θα εμφανίζετε στην ενότητα "Επισκέπτες online".

 

Β. Για να μπορείτε να συμμετέχετε στο "Σόμπορο", πρέπει να έχετε εισέλθει στο site ως "μέλος" δίνοντας τα στοιχεία σας, όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω.Το ίδιο ισχύει και για να γράψετε στο "Βιβλίο Επισκεπτών".

 

Γ. Μπορείτε να στείλετε δικό σας υλικό στο adamiotes.gr για να αναρτηθεί στην κατάλληλη ενότητα. Όπως φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, μασάλια, συνταγές, λέξεις για το λεξιλόγιο, ή οτιδήποτε κρίνετε εσείς χρήσιμο, στέλνοντάς email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δ. Οτιδήποτε στέλνετε ανεβαίνει στο site. Δεν χάνεται απολύτως τίποτα. Μπορεί, λόγο περιορισμένου χρόνου, να χρειαστούν μια-δυο μέρες για να το δείτε αναρτημένο.

 

Ε. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη!

 

Είναι σημαντικό να μπαίνετε στο adamiotes.gr σαν μέλη με τα ονόματά σας και όχι σαν ανώνυμοι χρήστες. Αυτό ενδυναμώνει περισσότερο την παρουσία μας στο διαδίκτυο!

 

Ακόμη είναι απαραίτητη η παρουσία σας και συμμετοχή σας στις διαδικασίες του site!

 

Γράψτε στο "Βιβλίο Επισκεπτών", επικοινωνήστε μέσα από το "Σόμπορο", στείλτε το δικό σας υλικό, αφιερώστε μισό λεπτό και απαντήστε στις δημοσκοπήσεις!

 

Μ' αυτό τον τρόπο το adamiotes.gr ζωντανεύει και δυναμώνει ακόμη περισσότερο!

Οι διαχειριστές

Μποζατζίδης Βασίλης

Παπαοικονόμου Σάκης