ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

ΗΧΟΣ

Ευρετήριο Άρθρου

ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ
ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΗΛ.)
ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΓΑΛΟ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ Η ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
1-2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΡΑΧΑΝΑ ΑΔΑΜΙΩΤΙΚΟ- ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
3-4 ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ & ΝΕΡΟ 5 ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΑ ΤΡΑΧΑΝΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ  ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ & ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ 5-6 ΓΥΡΕΣ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΖΕΣΤΟ

ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ & ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ 1-2 ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ  ΜΕ ΤΟΝ  ΤΡΑΧΑΝΑ & ΤΟ ΣΙΓΟΒΡΑΣΙΜΟ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΗΧΤΗ ΣΟΥΠΑ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ! « ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ»

ΧΑΤΖΟΥΔΗ ΟΛΓΑ