Αθλητικός σύλλογος "ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ"

Ο Αθλητικός Σύλλογος του Αδάμ

 

Στο χώρο αυτό θα βρείτε στοιχεία που αφορούν τον Αθλητικό Σύλλογο του Αδάμ. Στοιχεία που με τη βοήθεια όλων μπορούν να γίνουν πιο λεπτομερή, πλούσια και εγκυρότερα...


 

Π Α Ρ Τ Α Λ Α Σ

Στη δεκαετία του ΄40 και ’50 τα μικρά παιδιά ποδόσφαιρο παίζανε χρησιμοποιώντας για μπάλα την ουροδόχο κύστη του γουρουνιού, τη «Φούσκα».Το χωριό μας την δεκαετία του 1950 δεν είχε καν ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είχε φυσικά και γήπεδο. Επίσημο ποδόσφαιρο τα χρόνια εκείνα παιζόταν μόνο στο Ζαγκλιβέρι, που διατηρούσε δύο σωματεία, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Άρη Ζαγκλιβερίου, αν είναι σωστά τα ονόματά τους, που αργότερα ενώθηκαν και έκαναν τον ‘’Απόλλωνα’’.

Στο μικρό μας το χωριό οι μεγάλοι, που αγωνίζονταν μετά τους καταστροφικούς πολέμους να τα φέρουν βόλτα και να χορτάσουν φαγητό και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, θεωρούσαν πολυτέλεια τα γήπεδα και την ύπαρξη ποδοσφαιρικής ομάδας στο χωριό. Όμως παρά την αδιαφορία των μεγάλων, οι νεώτεροι είχαν κολλήσει το μικρόβιο της αγάπης για την μπάλα. Χωρίς λοιπόν να υπάρχει επίσημη ποδοσφαιρική ομάδα στο χωριό, συνήθως γίνονταν αγώνες μεταξύ παιδικών παρεών του χωριού σε χωράφια και τσαΐρια, που από μόνοι τους τα χαρακτηρίσανε σαν γήπεδά τους.

Τα καλλίτερα ταλέντα αυτών των ομάδων τα μάζεψαν κάποιοι μεγαλύτεροι και σιγά σιγά άρχισαν να δημιουργούν μια κάπως πιο σοβαρή ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία άρχισε να δίνει αγώνες με αντίστοιχες ομάδες των διπλανών χωριών, Καλαμωτού, Μεσοκώμου και Πετροκεράσων. Το Ζαγκλιβέρι ήταν δύναμη τότε και δεν το πλησιάζαμε. Οι αγώνες δίνονταν στο προαύλιο του τότε σχολείου.

Οι πιο παλιοί παίχτες, που έπαιζαν σε κείνη την χωρίς οργάνωση ανεπίσημη πρώτη ομάδα, ήταν ο μακαρίτης ο Βασίλης Λάσκαρης, πάνω από τριάντα ετών τότε, που έπαιζε στην θέση ‘’Μπέκ’’ όπως έλεγαν τα μπακ. Ο Κουτρής ο Θόδωρος, ο οποίος λέγεται ότι ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Γεράσιμος Δελιγκάς σαν τερματοφύλακας κι αργότερα ο αδελφός του ο Αχιλλέας. Ο Αδαμούδης ο Θόδωρος, ο Χρυσόστομος Λιάρος, ο Γιώργος Μαλτέζας, ο πολύ καλός Μιχάλης Τιάγκος (Χαρίσης), ο Μιλτιάδης Βλάχος, ο πολύ τεχνίτης Χριστόδουλος Βλάχος, ο Αδάμ Ρέμπος και άλλοι που θα τους αναφέρουμε όταν θα έχουμε τα στοιχεία. Αυτούς τους παλιότερους του ακολούθησε μια άλλη γενιά από τον Τάκη Βλάχο, Τάκη Παπουτσή , Θανάση Παπαοικονόμου, Θανάση Φιγκιώρη, Αργύρη Σκαρλάτο, Λευτέρη Γεωργάκα, τον Λεωνίδα Ρέμπο και τον άλλο μεγάλο τεχνιταρά τον Μαρίνο Γκιζέλη, κι άλλους .

Η ομάδα τότε δεν είχε επίσημα ούτε Διοικητικά Συμβούλια ούτε ονομασία επίσημη αλλά ούτε καν μια σειρά από ίδιες στολές. Ο καθένας φορούσε ότι περισσεύματα είχε βρει από άλλες ομάδες. Αυτό μπορείτε να το δείτε και σε κάποιες παλιές φωτογραφίες που παραθέτουμε στην ενότητα φωτογραφίες. Η έλλειψη οργάνωσης, γηπέδου, και στολών , μας χαρακτήρισε ως τα « παρτάλια » της περιοχής και το περιπαιχτικό όνομα που χρησιμοποιούσαν οι άλλοι για μας και που εμείς γελώντας το αποδεχτήκαμε πλήρως ήταν « Ο ΠΑΡΤΑΛΑΣ ».

Οι πρώτες προσπάθειες να οργανωθεί επίσημα η ομάδα πρέπει να έγιναν από τον νέο γραμματέα της κοινότητας τότε , τον Χρήστο Βουρνίτη, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν κι ο πρωτοστάτης που έπεισε το Κοινοτικό Συμβούλιο να χωρίσει ένα χώρο και να προχωρήσει στην δημιουργία γηπέδου και επίσημης ομάδας. Αυτά έγιναν μετά το 1958. Επίσης με την ομάδα και το γήπεδο ασχολήθηκαν ο Χαρίλαος Χάτσιος και ο Μοσχούδης Αθανάσιος. Το γήπεδο πρέπει να έγινε στα αρχές της δεκαετίας του 1960 σύμφωνα με το Θανάση Παπαοικονόμου που αναφέρει: εγώ που τελείωσα το τότε γυμνάσιο και μπήκα στο Πανεπιστήμιο τον Οκτώβριο του 1964, σχεδόν δεν πρόλαβα σαν μαθητής να παίξω μπάλα στο γήπεδο».

Ο χρόνος 1963-1964 πρέπει να είναι και η πρώτη χρονιά που ο « Παρταλάς » μετονομάσθηκε σε « Πρόοδος » και αναγνωρίστηκε επίσημα σαν ομάδα χωρίς καν ακόμα να αρχίσει να συμμετέχει σε επίσημη κατηγορία.

 


 

Α.Σ. Πρόοδος Αδάμ

Στις αρχές του ’80 ασχολήθηκε ενεργά ο Λασκαρίδης Άγγελος με τον αδερφό του Φόρη φτιάχνοντας την περίφραξη του γηπέδου και δημιουργώντας την ομάδα που αγωνιζόταν στη Γ’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) με χρώματα μπλε και άσπρο. Ακολούθησε ο Παπουτσής Τάκης με το Λευτέρη Γεωργάκα και έπειτα τα αδέλφια Θόδωρος, Θανάσης και Στέλιος Σπύρτος με τον Παναγιωτούδη Τάσο. Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο Δελιγκάς Γιώργος (Μπαρπαδούδ’) και φτάνουμε έως το 1989.

Το 1989 είναι η χρονιά που σταματά να συμμετέχει η ομάδα σε πρωτάθλημα για να επανέλθει τη χρονιά του 1995 με πρόεδρο της ομάδας το Χρήστο Σκαρλή, με ένα εντελώς νέο γήπεδο με χόρτο και περίφραξη όπως και κυλικείο και νέα αποδυτήρια, που έγιναν στη διάρκεια της προεδρίας της Κοινότητας από το Δημήτρη Μαστοργιάννη και την περίοδο εκείνη για πρώτη φορά η ομάδα ανέβηκε στη Β’ κατηγορία.

Μετά αναλαμβάνουν ο Χατζούδης Νίκος μαζί με το Σκαρλή Κανάκη, ακολουθεί ο Μαλτέζος Θανάσης (Σούλης) και το 2000 ο Χατζούδης Δημήτρης έως το 2003. Το 2004 αναλαμβάνει ο Γιαννακούδης Νικόλαος, το 2005 ο Στράντζαλης Αθανάσιος και το 2006 ξανά ο Γιαννακούδης Νικόλαος. Από το 2006 έως σήμερα πρόεδρος του συλλόγου είναι η Γιαννακούδη Αγαθή.

 


 

Σημείωση

Αρκετά στοιχεία πριν το ’80 αλλά και μετά θα συμπληρωθούν ή και θα διορθωθούν. Προσπαθήσαμε για αρχή να δώσουμε μια όσο το δυνατό καλύτερη πληροφόρηση με στοιχεία που πήραμε από πρακτικά και από άτομα που έχουν ασχοληθεί με την ομάδα.

Με χαρά περιμένουμε τη συμμετοχή σας για να συμπληρώσουμε, να διορθώσουμε και να προσθέσουμε όλα τα στοιχεία που δεν υπάρχουν.

 


 

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2004-2005
Την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 η Πρόοδς Αδάμ συμμετείχε στον 6ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 35 βαθμούς, σημειώνοντας 53 τέρματα (2 τερματα/αγώνα), ενώ δέχτηκε 49 (1,9 τέρματα/αγώνα).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   3-1
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ   6-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ   4-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΒΑΣΙΛΟΥΔΙ   0-5
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-3
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ   2-4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   5-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   3-3
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-2
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   2-1
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-4
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   2-2
ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ   1-1
ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-3
ΒΑΣΙΛΟΥΔΙ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   2-3
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   6-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ   1-2
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   4-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   2-0

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ   60
ΑΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΙ   51
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ   46
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   41
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   40
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   40
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ   38
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   37
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   35
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   34
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   30
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   29
ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ   19
ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ   10

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2005-2006
Την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 η Πρόοδος Αδάμ συμμετείχε στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΜ, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση με 19 βαθμούς, οπότε και υποβιβάστηκε στην Γ' ερασιτεχνική κατηγορία. Τα τέρματα ήταν 28 (2/αγώνα) υπέρ και 70 (2,6/αγώνα) κατά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ   2-2
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   0-2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   6-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ   0-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   2-0
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ   3-1
ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   3-5
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-4
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ   0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   0-4
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   2-2
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-1
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ   1-3
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   7-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ   0-4
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   3-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ 61
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   52
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ   52
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ   45
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   45
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ   43
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ   38
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   37
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   37
ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ   31
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   27
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   20
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   19
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   6

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2006-2007
Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 η ομάδα συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την 10η θέση με 28 βαθμούς. Σημείωσε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, με 46 γκολ (1,8/αγώνα) υπέρ και 62 (2,3/αγώνα) κατά.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα την περίοδο αυτή ήταν ο Γλούφτσιος Νίκος με 10 και τον ακολούθησαν οι Γιαννακούδης Βασίλης και Ποντικός Σάκης με 7, ενώ από 5 σημείωσαν οι Αδαμούδης Χρίστος και Τσαουσίδης Κώστας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ   1-4
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ   1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ   3-1
ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ   2-1
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ   3-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   5-5
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-4
ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   3-2
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ   0-0
ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   1-2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ   0-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   9-4
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ   2-6
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-2

ΣΚΟΡΕΡΣ
ΓΛΟΥΦΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   10
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   7
ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ   7
ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ   5
ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ   5
ΣΙΔΕΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ   3
ΔΕΛΙΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   3
ΠΑΡΑΠΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ   3
ΣΠΥΡΤΟΣ ΣΑΚΗΣ   2
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   1
ΧΤΕΝΑΣ ΑΛΕΚΟΣ   1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ   67
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ   63
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ   52
ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   46
ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ   45
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   43
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ   37
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   28
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   28
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   28
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ   20
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ   19
ΔΙΟΝΥΣΟΣ   14
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   10

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2007-2008
Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 η ομάδα συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με 51 βαθμούς. Σημείωσε 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, με 60 γκολ (2,1/αγώνα) υπέρ και 40 (1,4/αγώνα) κατά.

Περνώντας από τη φάση των πλέι οφ και κερδίζοντας την ομάδα "Νέστωρ Όσσας" με 3-2 προβιβάστηκε στη Β' ερασιτεχνική κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Δελιγκάς Μίλτος με 15 τέρματα, τον ακολούθησε ο Γλούφτσιος Νίκος με 10 και οι Γιαννακούδης Βασίλης και Σπύρτος Σάκης με 8.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   5-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-3
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΠΑΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ   3-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ   5-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ 2006   4-4
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   2-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   3-2
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. 5 ΒΡΥΣΩΝ   1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-0
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   5-0
ΠΑΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ   1-1
ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ   1-1
ΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ 2006 - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   6-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ   6-2
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ   1-0
ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ   4-1
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. 5 ΒΡΥΣΩΝ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   3-2

PLAY OFF
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ   3-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   68
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   68
ΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ 2006 53
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   51
ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ   47
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ   46
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ   45
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   43
ΔΙΟΝΥΣΟΣ   39
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑΣ   31
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. 5 ΒΡΥΣΩΝ  26
ΑΕ ΛΕΥΚΟΥΔΑΣ   24
ΠΑΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ   19
ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   18
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 17


ΣΚΟΡΕΡΣ
ΔΕΛΙΓΚΑΣ ΜΙΛΤΟΣ   15
ΓΛΟΥΦΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   10
ΣΠΥΡΤΟΣ ΣΑΚΗΣ   8
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   8
ΣΙΔΕΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ   6
ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΣΑΚΗΣ   5
ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ   5
ΔΕΛΙΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   2
ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ   1
ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1
ΔΕΛΙΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ   1
ΑΥΤΟΓΚΟΛ   1

 

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2008-2009
Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 η ομάδα συμμετείχε στον 6ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την 10η θέση με 36 βαθμούς. Σημείωσε 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες, με 40 γκολ (1,3/αγώνα) υπέρ και 53 (1,7/αγώνα) κατά.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα ήταν ο Ποντικός Σάκης με 8 γκόλ και ακολούθησαν οι Καρανικόλας Στέλιος και Κώστας Κώστας με 6.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ   2-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ   1-0
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   2-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   0-3
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   2-2
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   1-2
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ   2-2
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-3
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   1-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 5-1
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - 4-2
ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   2-1
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   1-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ   0-3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   5-1
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   3-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   2-2
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ   5-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   0-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ   0-0
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   4-2
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ   1-0
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ2-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ   70
ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ   70
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ   68
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ   48
ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ   45
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ   44
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ   42
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ   38
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ   37
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ   36
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ   34
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ   33
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ   31
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ   27
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ   22
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ   20


ΣΚΟΡΕΡΣ
ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ   8
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ   6
ΣΙΔΕΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ   6
ΦΡΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ   5
ΣΠΥΡΤΟΣ ΣΑΚΗΣ   4
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   4
ΠΑΡΑΠΑΡΑΣ ΦΑΝΗΣ   2
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΑΚΗΣ   2
ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ   1
ΛΟΥΡΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   1
ΜΑΜΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ   1
ΓΛΟΥΦΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ   1
ΓΚΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   1
ΑΥΤΟΓΚΟΛ   1

 

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2009-2010

Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 η ομάδα της Προόδου Αδάμ αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

  Αποτελέσματα   Σκόρερς
1η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-1 Αλευράς 4
2η Α.Σ. ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 7-2 Αλευράς 2
3η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ 1-5 Γιαννακούδης
4η ΜΑΚΕΔ. ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 3-0  
5η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-1 Αλευράς 2
6η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - Μ. ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 0-4  
7η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 3-2 Αλευράς - Μαλτέζος
8η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 0-2  
9η ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 1-1 Γιαννακούδης
10η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ 3-3 Αργυρόπουλος - Παπανικολάου - Σπύρτος
11η ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 2-1 Αλευράς Γιάννης
12η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ 1-0 Αλευράς Γιάννης
13η ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 2-3 Παραπάρας-Αλευράς-Παπανικολάου
14η ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 0-0  
15η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ 1-5 Παραπάρας
16η ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΙΔΗΝΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 4-2 Μάμαλης-Μαλτέζας
17η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 0-1  
18η ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 6-0  
19η Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 4-0  
20η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 1-1 Δελιγκάς Μίλτος
21η ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 3-0  
22η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 2-0 Γιαννακούδης Βασίλης,Παπανικολάου Βασίλης
23η ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ_ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 1-2 Σπύρτος Κούλης,Κοκκίνης Σάκης
24η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ
1-3 Μάμαλης Θεόφιλος
Βαθμολογία  
ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 57
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
53
ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ
52
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ
48
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
46
ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ 45
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 45
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 29
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ 27
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 22
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ
18
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ
14
ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ 12
ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 6

 

Στατιστικά στοιχεία περιόδου 2010-2011
Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 η ομάδα συμμετείχε στον 7ο όμιλο της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, καταλαμβάνοντας την 10η θέση με 26 βαθμούς. Σημείωσε 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες, με 29 γκολ υπέρ και 54  κατά.
Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα ήταν οι Σκαρλάτος Χρήστος και Ζήζηκας Κώστας με 8 γκόλ και ακολούθησε ο Σκουλούδης Κλεάνθης με 6.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 0-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 2-2

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-2

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 2-2

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ 2-1

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 5-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ 2-0

ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 1-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-1

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 2-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 1-5

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 5-0

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 4-0

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ 1-4

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 4-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ 1-2

ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 4-0

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 0-1

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 0-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1-0

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 1-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 3-0

ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 5-1

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΟΞΑ ΑΡΕΤΗΣ 62

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ 61

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ 41

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 38

ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ 36

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ 34

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 34

ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 29

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 27

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΔΑΜ 26

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 26

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ 16

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ 13

 

ΣΚΟΡΕΡΣ

ΖΗΖΗΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 8

ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8

ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 6

ΜΑΜΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 3

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 2

ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 1

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΑΚΗΣ 1

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΕΜΗΣ 1

 

 


 

Διοικητικά συμβούλια

Από πρακτικά συνελεύσεων που υπάρχουν στο σύλλογο από το 1961 και μετά παραθέτουμε τα Διοικητά Συμβούλια άρα και όλους όσους ασχολήθηκαν με την Πρόοδο στη μακρά πορεία, εξήντα και πλέον χρόνια, του συλλόγου.

 

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1961 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Χάτσιος Χαρίλαος

2) Λάσκαρης Βασίλειος

3) Ζαχαρούδης Ζαχαρίας

4) Σπύρτος Δημήτριος

5) Χάτσιος Αναστάσιος

Αναπληρωματικά μέλη οι:

1) Κούρκος Άγγελος

2) Βουρνίτης Χρήστος

3) Χαϊδευτός Αθανάσιος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Αδαμούδης Άγγελος

2) Σέρρας Αλέξανδρος

3) Καραμανλής Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Παπαθανασίου Αθανάσιος

2) Μανίκας Βασίλειος


Στις 31 Μαρτίου του 1963 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Λάσκαρης Βασίλειος

2) Χάτσιος Χαρίλαος

3) Ζαχαρούδης Ζαχαρίας

4) Διαμαντής Γεώργιος

5) Άγγελος Άγγελος

Αναπληρωματικά μέλη οι:

1) Μαστοργιάννης Αθανάσιος

2) Χάτσιος Αναστάσιος

3) Μοσχούδης Αθανάσιος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Παπαοικονόμου Δημήτριος

2) Κουκουβίνος Αναστάσιος

3) Σπύρτος Βασίλειος

Αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Μουτζίκος Γεώργιος

2) Παπουτσής Δημήτριος


Στις 20 Δεκεμβρίου του 1964 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Ζαχαρούδης Ζαχαρίας

2) Χάτσιος Αναστάσιος

3) Μοσχούδης Αθανάσιος

4) Τιάγκος Ιωάννης

5) Σπύρτος Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη οι:

1) Χατζούδης Αστέριος

2) Σέρρας Αλέξανδρος

3) Λιναρούδης Γεώργιος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Τρυγωνάς Γεώργιος

2) Παπατκούδης Νικόλαος

3) Μωραϊτης Νικόλαος

Αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Σαμαράς Χρήστος

2) Λασκαρούδης Βασίλειος


Στις 23 Ιανουαρίου του 1966 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Μοσχούδης Αθανάσιος

2) Βουρνίτης Χρήστος

3) Γκιζέλης Μαργαρίτης

4) Λασκαρίδης Βασίλειος

5) Σπύρτος Δημήτριος

Αναπληρωματικά μέλη οι:

1) Μωραίτης Νικόλαος

2) Μαλτέζας Κωνσταντίνος

3) Μαυρουδής Κωνσταντίνος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Παναγιωτούδης Βασίλειος

2) Σέρρας Αλέξανδρος

3) Τσιπώνης Ευστάθιος

Αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Χάτσιος Χαρίλαος

2) Γεωργάκας Ελευθέριος


Στις 8 Ιανουαρίου του 1967 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Χάτσιος Χαρίλαος

2) Μωραίτης Νικόλαος

3) Γεωργάκας Δημήτριος

4) Μαλτέζας Γ. Βασίλειος

5) Παπαοικονόμου ΝικόλαοςΑναπληρωματικά μέλη οι:

1) Σκαρλάτος Γεώργιος

2) Δελιγκάς Αχιλέας

3) Κουτρής Θεόδωρος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Παπατκούδης Νικόλαος

2) Τζαντζαρούδης Ανέστης

3) Λιακούδης Σωτήρης

Στις 9 Απριλίου του 1967 σε 2ο πρακτικό αποφασίζεται και η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής των μελών από δραχμαί μία (1) εις δραχμάς δύο (2)


Στις 25 Φεβρουαρίου του 1968 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Σέρρας Αλέξανδρος

2) Ζαχαρούδης Ζαχαρίας

3) Μπούκλας Εμμανουήλ

4) Παπαοικονόμου Νικόλαος

5) Καραβασίλης ΓεώργιοςΑναπληρωματικά μέλη οι:

1) Αδαμούδης Θεόδωρος

2) Βογιατζής Βασίλειος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Χάτσιος Αναστάσιος

2) Κουτρής Απόστολος

3) Παπατκούδης Βασίλειος


Στις 26 Δεκεμβρίου του 1969 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Τάγγος Στέφανος

2) Παπαρνάκης Ιωάννης

3) Παπαοικονόμου Σωκράτης

4) Βλάχος Αλέξανδρος

5) Μπούκλας ΑστέριοςΑναπληρωματικά μέλη οι:

1) Παπατκούδης Νικόλαος

2) Μπούκλας Εμμανουήλ

3) Χάτσιος Αναστάσιος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Χαϊδευτός Αθανάσιος

2) Μοσχούδης Αθανάσιος

3) Γεωργάκας Δημήτριος


Στις 19 Μαρτίου του 1972 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Φιγκιώρης Αθανάσιος

2) Τρυγωνάς Γεώργιος

3) Σκαρλάτος Αργύριος

4) Μωραίτης Σοφοκλής

5) Παπατκούδης ΝικόλαοςΑναπληρωματικά μέλη οι:

1) Χαϊδευτός Αθανάσιος

2) Δελιγκάς Θεοχάρης

3) Αδαμούδης Δημήτριος

Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Ζαχαρούδης Ζαχαρίας

2) Βογιατζής Βασίλειος


Στις 18 Ιανουαρίου του 1976 εκλέγονται σαν 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

1) Καρακίτσος Δημήτριος

2) Καρολούδης Άγγελος

3) Σκαρλάτος Αργύριος

4) Μαλτέζος Σωκράτης

5) Φιγκιώρης Αθανάσιος


Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι:

1) Γιαννακούδης Άγγελος

2) Σκαρλάτος Νικόλαος

Η συνέλευση αυτή είναι άκυρη.

Ακολουθεί τροποποίηση του καταστατικού το 1979 και συνεχίζουμε στη αρχή της δεκαετίας του ΄80 όπου ασχολήθηκε ενεργά ο Λασκαρίδης Άγγελος φτιάχνοντας την περίφραξη του γηπέδου και δημιουργώντας την ομάδα που αγωνιζόταν επίσημα πλέον στη Γ’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) με χρώματα μπλε και άσπρο.Παραθέτουμε τα Διοικητικά Συμβούλια.


Στις 13 Μαΐου 1981 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Λασκαρίδης Άγγελος

Αντιπρόεδρος: Στικούδης Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Μαυρουδής Αστέριος

Ειδικός Γραμματέας: Μητράκος Γεώργιος

Ταμίας: Μαλτέζας Ευάγγελος

Μέλος: Φιγκιώρης Αθανάσιος (αντικατάσταση λόγω παραίτησης από Αθανασιάδη Χριστόδουλο)

Μέλος: Βουρνίτης ΔημήτριοςΣτις 2 Μαΐου 1982 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Παπουτσής Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Χάτσιος Χαρίλαος

Γενικός Γραμματέας: Γεωργάκας Ελευθέριος

Ειδικός Γραμματέας: Δελιγκάς Δημήτριος

Ταμίας: Λασκαρίδης Χρήστος

Έφορος γηπέδου: Ζέρβας Κυπαρίσσης

Έφορος ιματισμού: Γεράκης Δημήτριος


Στις 28 Απριλίου 1984 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Μαλτέζος Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος: Παναγιωτούδης Αναστάσιος

Γενικός Γραμματέας: Αδαμούδης Π. Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας: Δελιγκάς Δημήτριος

Ταμίας: Σπύρτος Θεόδωρος

Έφορος γηπέδου: Φιγκιώρης Αθανάσιος

Έφορος ιματισμού: Καρολούδης Άγγελος


Στις 28 Απριλίου 1985 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Φιγκιώρης Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Λασκαρίδης Μυροφόρος

Γενικός Γραμματέας: Παναγιωτούδης Αναστάσιος

Ειδικός Γραμματέας: Σπύρτος Θεόδωρος

Ταμίας: Σπύρτος Αθανάσιος

Έφορος γηπέδου: Τσαβδαρίδης Νικόλαος

Έφορος ιματισμού: Ανδριανούδης Θεμιστοκλής


Στις 3 Αυγούστου 1986 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Σπύρτος Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος: Γεωργάκας Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Παναγιωτούδης Αναστάσιος

Ταμίας: Σπύρτος Αθανάσιος

Έφορος γηπέδου: Σκαρλάτος Νικόλαος

Έφορος ιματισμού: Φιγκιώρης Αθανάσιος

Δημόσιες Σχέσεις: Τσαβδαρίδης Νικόλαος


Το καλοκαίρι του 1987 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Δελιγκάς Ευαγγ. Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Καρακίτσος Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Παναγιωτούδης Αναστάσιος

Ειδικός Γραμματέας: Γεωργάκας Νικόλαος

Ταμίας: Σπύρτος Αστέριος

Έφορος γηπέδου: Φιγκιώρης Αθανάσιος

Έφορος ιματισμού: Μαλτέζος Σωκράτης


Στις 15 Μαϊου 1988 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Δελιγκάς Μαυρ. Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Φιγκιώρης Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας: Παπανικολάου Γεράκης

Ειδικός Γραμματέας: Δελιγκάς Ευαγγ. Γεώργιος

Ταμίας: Επανομίτης Απόστολος

Έφορος γηπέδου: Λασκαρίδης Μυροφόρος

Έφορος ιματισμού: Βουρνίτης Δημήτριος


Το 1989 είναι η χρονιά που σταματά να συμμετέχει η ομάδα σε πρωτάθλημα.

Ακολουθεί η χρονιά του 1990 με την προσπάθεια του Μαυρουδή Αστέρη για τη δημιουργία ομάδας χάντμπολ ανδρικής και γυναικείας, η οποία και καρποφορεί με επιτυχία και ιδιαίτερα του γυναικείου τμήματος. Στοιχεία για τις ομάδες χάνμπολ της Προόδου θα παραθέσουμε αργότερα μέχρι να συγκεντρώσουμε το υλικό και τις ακριβείς πληροφορίες.


Τη χρονιά του 1995 επανέρχεται το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρόεδρο της ομάδας το Χρήστο Σκαρλή, με ένα εντελώς νέο γήπεδο με χόρτο και περίφραξη όπως και κυλικείο και νέα αποδυτήρια, που έγιναν στη διάρκεια της προεδρίας της Κοινότητας από το Δημήτρη Μαστοργιάννη. Επίσης καθιερώνεται σα δεύτερο χρώμα στη στολή της ομάδας το κίτρινο και μαύρο. Την περίοδο 1995-1996 για πρώτη φορά η ομάδα ανέβηκε στη Β’ κατηγορία.

 

Παραθέτουμε τα Διοικητικά Συμβούλια.


Στις 6 Μαρτίου 1995 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Σκαρλής Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Επανομίτης Απόστολος

Γενικός Γραμματέας: Κουκοβίνος Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: Βουρνίτης Δημήτριος

Ταμίας: Χατζούδης Δημήτριος

Έφορος γηπέδου: Παπατκούδης Αστέριος

Έφορος ιματισμού: Μαλτέζος Βασίλειος


Στις 9 Ιουνίου 1996 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Σκαρλής Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Επανομίτης Απόστολος

Γενικός Γραμματέας: Χατζούδης Δημήτριος

Ειδικός Γραμματέας: Γεράκης Δημήτριος

Ταμίας: Σκαρλής Κανάκης

Έφορος: Χασακτσής Δημήτριος

Μέλος: Μαλτέζος Βασίλειος


Στις 14 Ιουνίου 1998 εκλέγονται σαν 8 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Σκαρλής Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Δελιγκάς Γεώργιος

Γενικός Γραμματέας: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Ειδικός Γραμματέας: Αδαμούδης Θεολόγης

Ταμίας: Σκαρλής Κανάκης

Έφορος: Ευσταθιάδης Ευστάθιος

Μέλος: Παπατκούδης Αστέριος

Μέλος: Γεωργάκας ΝικόλαοςΣτις 15 Ιουλίου 1999 εκλέγονται σαν 8 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Σκαρλής Κανάκης

Αντιπρόεδρος: Επανομίτης Απόστολος

Γενικός Γραμματέας: Δελιγκάς Γεώργιος

Ειδικός Γραμματέας: Λαγός Θεόφιλος

Ταμίας: Κουκοβίνος Στέφανος

Έφορος: Γεωργάκας Νικόλαος

Μέλος: Σκαρλής Χρήστος

Μέλος: Βουρνίτης Δημήτριος


Την περίοδο 1999-2000 αγωνίζεται για πρώτη φορά με την Πρόοδο ο Λαγός Παναγιώτης αλλά η ομάδα υποβιβάζεται στη Γ΄ κατηγορία.Στις 29 Απριλίου 2000 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Μαλτέζος Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Επανομίτης Απόστολος

Γενικός Γραμματέας: Κουκοβίνος Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: Σκαρλής Χρήστος

Ταμίας: Λαγός Θεόφιλος

Έφορος: Μαστοργιάννης Δημήτριος

Μέλος: Βουρνίτης Δημήτριος

Μέλος: Φιγκιώρης Νικόλαος

Μέλος: Σκαρλή Γεωργία (η πρώτη γυναίκα σα μέλος του Δ.Σ.)

Την περίοδο 2001-2002 η ομάδα ανεβαίνει και πάλι στη Β΄ κατηγορία με προπονητή το Λέκκα Στέλιο.Στις 27 Ιουνίου 2001 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Χατζούδης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Λαγός Θεόφιλος

Γενικός Γραμματέας: Σκαρλής Χρήστος

Ειδικός Γραμματέας: Δελιγκά Ελευθερία

Ταμίας: Παπατκούδης Θεολόγος

Έφορος: Αδαμούδη Αναστασία

Μέλος: Σπύρτος Αθανάσιος

Μέλος: Κουκοβίνος Στέφανος

Μέλος: Σκαρλή Γεωργία


Στις 30 Ιουνίου 2002 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Χατζούδης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Γενικός Γραμματέας: Παπαοικονόμου Νεστ. Αθανάσιος

Ειδικός Γραμματέας: Γιαννακούδης Νικόλαος

Ταμίας: Σπύρτος Βασίλειος

Έφορος: Κουκοβίνος Στέφανος

Μέλος: Σκαρλής Κανάκης

Μέλος: Μαλτέζας Κωνσταντίνος

Μέλος: Λαγός Θεόφιλος


Το καλοκαίρι του 2002 ο Λαγός Παναγιώτης μεταγράφεται στον Ηρακλή για 7.000.000 δρχ.Στις 13 Ιουλίου 2003 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Γιαννακούδης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Γενικός Γραμματέας: Λιναρούδης Άγγελος

Ειδικός Γραμματέας: Αδαμάρας Χρήστος

Ταμίας: Σπύρτος Βασίλειος

Έφορος: Χατζούδης Δημήτριος

Μέλος: Χατζούδης Νικόλαος

Μέλος: Βουρνίτης Δημήτριος

Μέλος: Παπατκούδης ΑστέριοςΣτις 16 Μαΐου 2004 εκλέγονται σαν 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Γιαννακούδης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Δελιγκάς Γεώργιος

Γενικός Γραμματέας: Κουκοβίνος Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: Στράντζαλης Αθανάσιος

Ταμίας: Σπύρτος Βασίλειος

Έφορος: Σπύρτος Αθανάσιος

Εκπρόσωπος ΕΠΣΜ: Τσιτίνης Ευστράτιος

Μέλος: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Μέλος: Βουρνίτης Δημήτριος

Μέλος: Παπατκούδης Αστέριος

Μέλος: Σκαρλής Χρήστος

Μέλος: Λιναρούδης Άγγελος

Μέλος: Τσαβδαρίδης Νικόλαος

Μέλος: Αλεξούδης Άγγελος

Μέλος: Χατζούδης Δημήτριος


Στις 31 Ιουλίου 2005 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Στράντζαλης Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Γενικός Γραμματέας: Κουκοβίνος Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: Παπατκούδης Αστέριος

Ταμίας: Γιαννακούδης Νικόλαος

Μέλος: Γιαννακούδη Αγαθή

Μέλος: Χατζούδης Δημήτριος

Μέλος: Σκαρλής Χρήστος

Μέλος: Αδαμούδη Τασούλα

Την περίοδο 2005-2006 η ομάδα υποβιβάζεται ξανά στη Γ’ κατηγορία


Στις 23 Ιουλίου 2006 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Γιαννακούδης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Γιαννακούδη Αγαθή

Γενικός Γραμματέας: Σπύρτος Βασίλειος

Έφορος γηπέδου: Σπύρτος Θ. Αθανάσιος

Ταμίας: Γιαννακούδης Βασίλειος

Μέλος: Σπύρτος Β. Αθανάσιος

Μέλος: Δελιγκάς Μιλτιάδης

Μέλος: Δελιγκάς Μ. Γεώργιος

Μέλος: Μπαμπάλα Αλεξάνδρα


Στις 7 Ιουλίου 2007 εκλέγονται σαν 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Γιαννακούδη Αγαθή

Αντιπρόεδρος: Λούρδας Άγγελος

Γενικός Γραμματέας: Παπαοικονόμου Νεστ. Αθανάσιος

Έφορος γηπέδου: Σπύρτος Θ. Αθανάσιος

Ταμίας: Γιαννακούδης Βασίλειος

Μέλος: Βογιατζής Νικόλαος

Μέλος: Γιαννακούδης Νικόλαος

Μέλος: Βουρνίτης Χαράλαμπος

Μέλος: Βουρνίτης Δημήτριος


Στις 21 Οκτωβρίου 2007 γίνεται αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος: Γιαννακούδη Αγαθή

Αντιπρόεδρος: Βουρνίτης Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Βογιατζής Νικόλαος

Έφορος γηπέδου: Γιαννακούδης Νικόλαος

Ταμίας: Γκατζής Γεώργιος

Μέλος: Μαλτέζας Γ. Δημήτριος

Μέλος: Κουτρής Αθανάσιος

Μέλος: Βουρνίτης Χαράλαμπος

Μέλος: Μοσχόπουλος Σάββας (προπονητής)

Την περίοδο 2008-2009 η ομάδα αναβαίνει ξανά στη Β’ κατηγορία με προπονητή τον Μοσχόπουλο Σάββα.

Στις 07 Ιουλίου 2008 με απόφαση παραμένει το Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

Πρόεδρος: Γιαννακούδη Αγαθή

Αντιπρόεδρος: Βουρνίτης Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Βογιατζής Νικόλαος

Έφορος γηπέδου: Γιαννακούδης Νικόλαος

Ταμίας: Ζαχαρούδης Δημήτριος

Μέλος: Μαλτέζας Γ. Δημήτριος

Μέλος: Κουτρής Αθανάσιος

Μέλος: Βουρνίτης Χαράλαμπος

Μέλος: Μοσχούδης Δ. Αθανάσιος

Προπονητής της ομάδας στην περίοδο 2008-2009 είναι ο Κανακούδης Στέλιος.Στις 05 Ιουλίου 2009 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Γιαννακούδη Αγαθή

Αντιπρόεδρος: Μοσχούδης Δ. Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας: Βογιατζής Νικόλαος

Ταμίας: Βουρνίτης Δημήτριος

Μέλος: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Μέλος: Γιαννακούδης Νικόλαος

Μέλος: Βουρνίτης Χαράλαμπος

Αναπληρωματικά μέλη σύμφωνα με το καταστατικό ορίστηκαν με απόφαση Δ.Σ. οι

Μαλτέζας Γ. Δημήτριος, Κουκοβίνος Στέφανος και Ζαχαρούδης Δημήτρης

Στις 03 Ιουλίου 2010 εκλέγονται σαν 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι:

Πρόεδρος: Βουρνίτης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Μοσχούδης Δ. Αθανάσιος

Γενικός Γραμματέας: Παπανικολάου Αλέξανδρος

Ταμίας: Βουρνίτης Χαράλαμπος

Μέλος: Παπατκούδης Στέλιος

Μέλος: Στράνταζαλης Αθανάσιος

Μέλος: Σκαρλής Κανάκης

Αναπληρωματικά μέλη οι: Σκαρλής Χρήστος, Κουκοβίνος Στέφανος και Ζαχαρούδης Δημήτρης.