Καθημερινά: 12:00 - 20:00
Πληροφορίες
+30 2394 023 043
Τηλέφωνο
askisiologio@gmail.com
email

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στο askisiologio.gr αναρτάται χρήσιμο μαθηματικό υλικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε word, ψηφιακά αρχεία geogebra και power point, αλλά και διαδραστικά αρχεία SmartNotebook για χρήση σε διαδικτυακά μαθήματα και διαδραστικούς πίνακες. 

Το υλικό διατίθεται ελεύθερο προς όλους, για προσωπική χρήση.

Τα αρχεία word προέρχονται είτε από ιδιοκατασκευές, είτε από αναρτήσεις συναδέλφων. Το υλικό αυτό αναρτάται πάντα επώνυμα. Αν κάποιο αρχείο, από λάθος μας αναρτηθεί χωρίς το όνομα του δημιουργού του, καλό είναι να μας ενημερώσει ώστε να διορθώσουμε την αβλεψία μας και αποδώσουμε τα... του καίσαρος τω καίσαρι.

Η διαδικασία επιλογής του υλικού είναι ιδιαίτερα απλή.

Από το οριζόντιο μενού επιλέγετε την τάξη που επιθυμείτε. Κλικάροντας αναπτύσσεται το υπομενού με τα κεφάλαια του εκάστοτε βιβλίου και εκεί θα βρείτε συγκεντρωμένα συλλογές ασκήσεων, θεωρία, κριτήρια αξιολόγησης κλπ.

Τα αρχεία word είναι γραμμένα όλα σε γραμματοσειρά bookman old style και μέγεθος 11, ενώ οι μαθηματικές εξισώσεις είναι γραμμένες σε mathtype.

Παρατηρήσεις για λάθη ή ελλείψεις είναι ευπρόσδεκτες.

Άλλωστε η βάση μαθηματικού υλικού του askisiologio.gr είναι αφιερωμένη στο κοινό καλό και γίνεται προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αρτιότητα και πληρότητά της.

Καλό σερφάρισμα σε όλους!

© Copyright 2022 askisiologio. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.